0702 - 40 20 24 kontakt@fusig.se

FUSiG vill slå ett extra slag för vår pysselkväll den 18 maj som leds av Bente och hon presenterar sig så här:

Jag heter Bente, ett av mina stora intressen är pysslande, jag har hållit på i många år.  Nu ser jag framemot att få dela med mig till dej av hur jag brukar göra och av mitt stora utbud av härliga pysselsaker.

Jag kommer att ta med mina stora handgjorda papper, jag har experimenterat mycket med det och har många färger och kvalitéer. Det kan användas till mycket, men just denna dag gör vi kort. Det är jätte lätt och man behöver inte ha pysslat innan.

Vi dekorerar korten med små texter om vi vill eller bara dekor….  Det kommer att finnas naturmaterial som blommor, kryddor, snäckor, band av papper, pappersfigurer, små terrakotta figurer och massa mer. Och sånt som inte e naturmaterial, textil hjärtan, rosetter, blommor, nallar, änglar, band, vingar, hästar och grodor i tyg eller papper, blanka papper bast ja det e natur och några söta figurer i plast kan det också finnas…

Ett smörgåsbord av kreativitet i alla möjliga färger som en lisa för själen helt enkelt.

Begränsat antal deltagare: 10 st

Anmälan:      beatrice@fusig.se

Kom som du är! Varmt välkomna önskar styrelsen FUSiG!