0702 - 40 20 24 kontakt@fusig.se

FUSiG har haft blandade aktiviteter under våren, bl.a. en politikerträff, tre föreläsningar, en Breathwalk, tre café träffar, årsmöte och Öppet hus. Utöver detta har vi haft en sluten samtalsgrupp under 5 veckor.

FUSiG kommer att skicka ut en enkät till er medlemmar ang aktiviteter.  Det är jätte viktigt för oss att veta vad ni tycker. Enkäten kommer ev också att ligga här på hemsidan, så håll ögonen öppna!

Jag kan berätta att i augusti samlas styrelsen och pratar igenom olika förslag till aktiviteter, har du redan nu förslag på aktivitet är du välkommen att mejla eller ringa oss.  17 september 13-16 kommer vi att ha Öppet hus! Se info i evenemangskalendern!

Kansliet och därmed telefonpassningen är stängt under veckorna 27, 28, 29, 30. Om det är frågor av akut karaktär kan ni mejla till nils@fusig.se

Vi i FUSiGs strelse önskar er en skön sommar!