0702 - 40 20 24 kontakt@fusig.se

Bli medlem

Utan medlemmar, ingen förening såklart! Det är medlemmarna som är i fokus i FUSiG! Tillsammans kan vi arbeta för att påverka vår situation på olika nivåer i samhället. Genom våra aktiviteter bygger vi på vår kunskap, som gör att vi kommer vidare i vår egen återhämtning. Den som är medlem i FUSiG kommer in gratis på alla våra aktiviteter. Som medlem i FUSiG kan du också få information om gratis aktiviteter och andra rabatterade aktiviteter. Är du inte medlem så kan det förekomma en mindre summa för entré till våra föreläsningar och workshops, men det informerar vi om i förhand.

Vill du bli medlem i FUSiG?

Fyll i vårt medlemsformulär och betala in 100 kronor till FUSiGs plusgiro: 25 11 16-0. Ange namn och e-postadress som meddelande när du betalar. Du kan nu också Swisha medlemsavgiften till FUSiG, använd Swish-nummer: 1235786710.

VIKTIG INFORMATION!

Vid årsmötet den 25 april 2019, lade dåvarande styrelse fram en proposition om att upplösa FUSiG som förening. På årsmötet fastställdes förslaget med absolut majoritet.

Enligt stadgarna ska ett sådant beslut ske vid två på varandra följande årsmöten eller extra årsmöte eller extra medlemsmöte. Extra årsmöte kommer att ske i september 2019.

Årsmötet beslutade att en interimsstyrelse ska förvalta föreningen fram till ett extra årsmöte sker i september.

Interimsstyrelsen består av tre personer och kontaktuppgifter finns under fliken “Kontakt” här på hemsidan.

Det går även bra att ta kontakt via mejl: kontakt(at)fusig.se.

MED ANLEDNING AV OVANSTÅENDE HAR FUSiG INGEN VERKSAMHET, DVS INGA AKTIVITETER.

 

Formulär för medlemsansökan

3 + 5 =

Dina kontaktuppgifter kommer endast att sparas i vårt medlemsregister.