0702 - 40 20 24 kontakt@fusig.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Breathwalk – gående yoga

23 maj, 2018 @ 17:00 - 18:30

Gratis för medlemmar

FUSiG bjuder på nytt in till Breathwalk i Slottskogen med  Elisabeth Magnusson, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och meditation och diplomerad instruktör i Breathwalk®.

Breathwalk är en gående form av kundaliniyoga, där vi promenerar med synkroniserad andning. Du blir medveten om din andning och hur du kan få mer energi och skapa lugn och balans i ditt inre med hjälp av enkla redskap som du alltid bär med dig.

Att andas medvetet i kombination med dynamiska kroppsrörelser är en av grunderna inom kundaliniyoga. I Breathwalk tar vi detta med oss ut i fria luften och får genom den friska promenadtakten en ännu bättre muskelanvändning och syreupptagning, vilket även främjar en god kondition.

Breathwalk är också ett hjälpmedel för problemlösning. När vi rör oss framåt frigörs tankebanor som fastnat i ett kretslopp i vår hjärna, vi kan befria oss från förvirring och återfå vår koncentrationsförmåga och handlingskraft. Om du lagt märke till det vid vanliga promenader så har du här ett ännu mer effektivt verktyg!

I Breathwalk blir du medveten om hur du rör dig, och en förbättrad kroppshållning kan påverka ditt välbefinnande och din utstrålning. När du behärskar teknikerna kan du få uppleva hur negativa tankar och ältande släpper greppet om dig och du blir både gladare och mer fokuserad på det som är positivt.

 

Anmälan till kontakt@fusig.se , senast 17/5. Gratis för medlemmar, 50 kr för icke medlemmar betalas kontant med jämna pengar på plats.

 

Varmt välkomna!

 

 

 

Detaljer

Datum:
23 maj, 2018
Tid:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis för medlemmar
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Slottskogen, Friluftsteatern